torsdag 11 april 2013

Äntligen slut på denna dagen!

Det började redan igår faktiskt när jag gick till Ica Kvantum vid Caroli City och kilade in på Lindex för att prova en bikini överdel. En jättefin BH med gigantiska inlägg i kuporna. Glad i hågen slet jag åt mig den minsta storleken 70A och in i provhytten. Men nej, passformen var katastorf! Spännde som bara den runt bröstkorgen trots att jag mäter ca 67 cm under bysten, men värst av allt var att en längre person än jag (typ alla då....) skulle med lätthet se hela bopparna om personen tittade ner på mig. Kuporna var för STORA! Amen va f-n! Varför finns det inga kupor för oss med minimala boppar?!

Jag skakade av mig det hela med tanken att jag är i alla lägen hellre vältränad och smal med minimal byst än plufsig med lite större byst. Dessutom så har jag bikinis i min garderob som ser ok ut på mig så jag får väl vara nöjd med dom. Jag gick och la mig på relativt bra humör trots allt, MEN...

när jag vaknade i morse så såg jag ut typ så här:


Magen var helt utspänd och svullen. Gravid i tredje/fjärde månaden ungefär.
Tidigare har jag haft Candida i magen (tror jag). I alla fall så har det blivit värre när jag ätit sötsaker och mjölkprodukter. Jag har aldrig riktigt blivit av med det, men det slog mig i morse att under min deff så var magen helt platt och inte ett spår av uppsvälldhet när jag vaknade på morgonen, detta trots att jag ändå tillät mig ett och annat en dag i veckan.

Kan det ha varit det kilo godis jag klämde i mig i lördags och söndags? Eller var det allt Sötin och Stevia som jag vräkte i mig igår? Kan vara en kombo, men en sak är säker, min kropp reagerar likadant på Sötin som den gör på riktigt socker! Det blir alltså till att begränsa sötintaget även med låtsassocker! =(

Jag har varit trött och sur hela dagen och somnade i soffan med Phoenix under förmiddagen. När jag kom till gymet för att träna så säger Greger att nästa gång jag är på detta humör så är det nog bäst för vårt äktenskap att jag stannar hemma! Jag var ingen solstråle direkt! ;)

För att riktigt avsluta på topp denna underbara dag så bestämmer jag mig för att åka och göra veckans storhandling på Coop efter middagen. Då slipper jag ha med Phoenix och det är ju smidigare.
När jag står i hallen med dramaten så får jag den brillianta idén att bara plocka med mig Coopkortet istället för hela tunga plånboken.
Jag shoppar loss, dramaten full och två extra kassar och ett blöjpaket i den andra handen så stegar jag mot självscannings kassorna. När jag står i kö så inser jag att jag borde ha plockat med mig mitt legitimation. Jag har nämligen ingen kod på kortet och dessutom så hade jag Gregers kort så det var helt kört att få betala med det kortet utan någon slags identifiering, så det var bara att parkera kvittot och sätta sig i bilen för att åka hem och hämta legget...

Så nu är det bäst att jag går och lägger mig innan något annat trist inträffar. Jag ska försöka tänka på något som gör mig glad innan jag somnar så att jag kan vakna upp och ha en BRA dag imorgon!

God natt!

1 kommentar: